Oh My God!

Sentrum Scene, 24.01.2015

Katzenjammer-konserten på Sentrum Scene var meget underholdende, men kanskje var røffere i kantene i går enn ved forrige korsvei. Det er riktignok turnéstart, så det er naturlig at bandet må samkjøres litt igjen.

Jeg synes det nye materialet er OK, men mangler litt snert – dog tror jeg skiva vil vokse på meg. Rent teknisk var ikke tingene *helt* på stell riktig ennå, verken for bandet eller lydteknikeren. Vokal og instrumenter hadde en tendens til å forsvinne her og der, og de virket som nevnt litt mindre samkjørte enn ved forrige korsvei.

Det spiller dog ingen trille. Spillegleden deres er fortsatt til å ta og føle på, og det nye materialet får ekstra energi på scenen. Når man holder såpass høyt nivå som Katanjammer gjør, er det rom for å vakle litt av og til, og toppene troner fortsatt meget, meget høyt.

(Takk forøvrig til de tre jentene som presset seg foran oss for så å stå og prate om jobb og kjærester og lese VG på mobilen i halvannen time. Det er folk som dere som gjør det ekstra moro å være på konsert.)

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s