Utklipp fra høsten 2022

Aftenposten:
«Ærlig talt, ingen som kjenner til IOC og deres historie kunne ha forutsett at årets leker ville overskride budsjettet» uttalte en stram Stian Berger Røsland i dag. «IOC strakk seg svært langt for Oslo; blant annet ønsket de enten skattefritak eller å få tilbakebetalt skatten etter at lekene var avholdt. Våre dyktige folk sørget for at de fikk begge, og personlig synes jeg det er smålig å klage over nedleggelsen av jussbussen, bibliotekene, fattighuset, gatejuristen, ungdomsklubbene og flyktningehjelpen etter en slik folkefest.»

Vampus:
«Tradisjonelt har kommersielle aktører måttet betale for å kjøpe reklameflater i det offentlige rom, men vi har vist at det ikke nødvendigvis være slik i den nye delingsøkonomien. Så takk, First House – for at dere hjelper innovative aktører som IOC med å påvirke politiske prosesser.»

Dagbladet
«OL ÅPNET DØRENE: Lars Monsen voldtatt av rumensk islamistflått på Karl Johan.»

Dagsavisen:
«Man kan selvfølgelig si mye om denne saken, men at man på et gitt punkt tok i bruk det man tradisjonelt har valgt å kalle en partipisk for å frembringe et svar med positiv tilnærming til det partiledelsen kan velge å kalle et ønsket utfall vis a vis vox populi Norvegicus medfører ikke nødvendigvis at man ikke kan ha vært for eller imot å besitte en kontrær posisjon på det daværende punkt» smilte Jonas Gahr Støre mens han pakket om ryggsekken på Kikutstua.

Buzzit
«Du vil ikke tro hva rumensk islamistflått gjorde med Lars Monsen på Karl Johan.»

Bergens tidende:
«Det er jo selvfølgelig trist å se det gikk galt i Oslo igjen, men budsjettet hadde naturligvis blitt overholdt i større grad om man hadde hatt OL i Bergen, som tross alt er den reelle hovedstaden i Norge» uttalte valgforsker og bergenser Frank Aarebrott på Torgallmenningen før han sang «Nystemten».

Nordlys:
«Hælvetes søringa.»

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s