We’ll pay from $ 98!

 

Jeg regner meg selv som ganske heldig med tanke på min tilstedeværelse i verdensvevens røranlegg; jeg tilbringer mye (antagelig for mye) tid på nett, men har sluppet unna de verste angrepene. Jeg har aldri mistet en maskin til et virus, for eksempel. (Dog skal det innrømmes at jeg et par ganger kunne gått på en smell om jeg hadde sittet på en Windows-maskin og ikke en Mac; husker iallfall tre ganger jeg klikket på noe jeg ikke skulle) Jeg får lite søppelpost generelt, men av og til sniker det naturligvis seg noe gjennom filteret. Slik som her.

Det skal nevnes at denne e-posten ble sendt fra min egen adresse til meg selv, og hvem kan jeg stole på om ikke meg selv? Det er nok på dette grunnlaget Trenton Macdonald følte han måtte bruke min adresse for å overbevise meg om at hans tilbud var verdt å se vurdere.

Jeg har fått et par henvendelser fra Nigerianske prinser og forhenværende førstedamer, samt et par britiske aristokrater som har trengt penger til å betale hestestrigleren på godset, men det har aldri helt passet seg å berike meg selv. Jeg har også fått tilbud om jobber som denne, og det virker som sistnevnte dukker opp oftere i disse dager. Det er forsåvidt naturlig; det er urimelig å forvente at svindlere bare skal sitte på sidelinjen og se på mens finanskrisen herjer i Europa og arbeidsledigheten stiger.

Nå bor jeg heldigvis i et land som ikke er altfor berørt av nevnte finanskrise. Jeg har også en jobb å gå til, men jeg går ut ifra at mange andre som har fått dette tilbudet fra hr. Macdonald ikke er like heldige. Siden Quintcareerseu.com finnes ikke, og jeg antar dette mest er et forsøk på å få e-post adresser for videre forsøpling av innboksen. (Viagra selger jo ikke tross alt ikke seg selv.) At spammere er kyniske drittsekker er jo ingen nyhet, men jeg blir allikevel litt trist av å motta slikt som dette; man mister liksom litt mer tiltro til sine medmennesker for hver gang det roter seg inn i innboksen.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s